Over ons

Wijnproeverijbar is onderdeel van Wijnproeverijbox.nl.

Wijnproeverijbox is in april 2016 ontstaan uit het idee om mensen hun eigen wijnproeverij thuis te laten houden. Oprichter Frank gaf daarvoor wijnproeverijen bij mensen thuis. Door de groei van e-commerce en het gemak om een wijnproeverij te houden wanneer het jou goed uitkomt bedacht Frank een box met daarin verschillende wijnen en proefmateriaal inclusief instructieflyer.

Ons team bestaat uit Frank Weijers (zie foto), eigenaar, Vinoloog van de Wijnacademie en sommelier. Miranda van Eckeveld (zie foto) is commercieel medewerker binnendienst en daarnaast sommelier in opleiding. Dylan de Vries is sommelier en heeft een zeer uitgebreide kennis. Hij heeft WSET Level 4 afgerond en is Weinakademiker aan de Weinakademie in Österreich. Daarnaast spreekt Dylan vloeiend Engels. Ideaal voor een wijnproeverij met internationale deelnemers.

Wil je meer over ons weten? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. 

PNG-afbeelding-D58629C2BD93-1.png

Mensen een gezellige en informatieve wijnproeverij bieden is onze missie met de Wijnproeverijbox. Onze visie is dat wijnproeven en het genieten van goede wijn bereikbaar moet zijn. Wij praten niet met dure woorden als een "hint van dat" en een "toets van dat". Wijn is toegankelijk voor iedereen en dat merk je in al ons proefmateriaal.​

Met de Wijnproeverijbar kunnen we nu nét dat stukje extra beleving thuis bij mensen geven. Deze speciaal voor ons ontworpen wijnbar is gemaakt van staal en hout en voorzien van sfeerverlichting en natuurlijk een wijnklimaatkast. Een echte eyecatcher voor jouw feest of event!

Frank Weijers,

Eigenaar Wijnproeverijbar en Vinoloog van de Wijnacademie.

BarDEF01
IMG_8735
HighWine03_edited
IMG_8747
IMG_2021 2
Toostindetuin_edited_edited
IMG_8739